Voor meer informatie over Wonen in Eelân neem je contact op met Woonaccent Makelaars
De Eenhoorn 4 - Leeuwarden
058 - 234 7175

14 Oeverwoningen (verkocht)

Alle oeverwoningen zijn verkocht. Er zijn geen woningen meer beschikbaar.

Luxe en zeer ruime Oeverwoningen met een speelse indeling

De naam van de huizen zegt het al; deze oeverwoningen liggen direct aan de Dokkumer Ee en hebben een mooi uitzicht op de langsvarende bootjes! Om hier volop van te kunnen genieten is de begane grond van de woning verhoogd (circa 50cm). Via een klein trapje bereikt u de woning en stapt u zo op uw terras dat met een groen haagje voldoende privacy biedt. Vanuit de hal, met toilet, gaat u uw woonkamer binnen en door de openslaande tuindeuren zo weer het terras op om van de Ee te genieten. Twee woningen hebben op de begane grond nog een zeer grote, ronde, uitbouw met veel ramen.

De Oeverwoningen kennen enkele varianten. De noordelijk gelegen woningen hebben een split-level in de living. U stapt middels een trap uw keukenruimte binnen en kunt vandaar uit uw achtertuin betreden. Indien gewenst, wederom door de openslaande tuindeuren. De andere variant kent geen splitlevel en brengt u gelijkvloers naar uw keuken en de achtertuin.

In beide woningen is een ruime trapkast aanwezig voor de belangrijkste spullen. Via de woonkamer heeft u toegang tot de trap en daarmee de eerste verdieping, waar 3 riante slaapkamers en een grote badkamer kunnen worden ingericht. De zolder is enorm! En dat geldt ook voor de gebruiksmogelijkheden hiervan. De zeer hoge kap geeft ook hier de kans een vliering te realiseren zodat u nog meer ruimte overhoudt voor uw hobby- of logeerkamers.

Ga naar downloads voor meer informatie.

Impressie kadewoningen (definitieve webversie)