Voor meer informatie over Wonen in Eelân neem je contact op met Woonaccent Makelaars
De Eenhoorn 4 - Leeuwarden
058 - 234 7175

Leeuwarden

Wonen in Leeuwarden

Wil je wonen in een stad, maar wel met de natuur op loopafstand? Dan is het nieuwbouwproject Eelân echt iets voor jou. Aan de Dokkumer Ee (t.h.v. de Eeskwerd) worden 24 nieuwe koopwoningen gebouwd. Vlak bij het bruisende stadshart van Leeuwarden en op loopafstand van het Leeuwarder Bos.

Impressie vogelvlucht (definitieve webversie)

 

Leeuwarden culturele hoofdstad

In het historische centrum van Leeuwarden is een zeer uitgebreid winkelaanbod. De Grote Kerkstraat is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Ook aan en om het nieuwe Zaailand kan naar hartenlust gewinkeld worden. Gezellige terrasjes en een uitgebreid horeca-aanbod kenmerken de binnenstad van Leeuwarden. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Het prachtige Fries Museum, Stadsschouwburg de Harmonie en voldoende cultureel erfgoed hebben ervoor gezorgd dat Leeuwarden Europese hoofdstad van 2018 is geworden.

 

Wonen aan de Dokkumer Ee

Het voorzieningenniveau in Leeuwarden en haar wijken is groot. Het schoolaanbod is uitgebreid, er zijn veel recreatiemogelijkheden en er is volop werkgelegenheid. Ook het aanbod van zorg en welzijn is groot. Toch is Leeuwarden geen typische stad. Leeuwarden ligt midden tussen de weilanden en het groen. Op loopafstand van Eelân ligt het Leeuwarder Bos. Een groot deel van de woningen heeft uitzicht op de Dokkumer Ee. Deze doorgaande vaarroute verbindt Dokkum met het centrum van Leeuwarden. Er zijn tal van recreatiemogelijkheden op fietsafstand.

Header eelan bootje