Voor meer informatie over Wonen in Eelân neem je contact op met Woonaccent Makelaars
De Eenhoorn 4 - Leeuwarden
058 - 234 7175

Woningaanbod

Nieuwbouw project Eelân, mooi wonen in Ljouwert!

Wil je wonen in een stad, maar wel met de natuur op loopafstand? Dan is het nieuwbouwproject Eelân echt iets voor jou. Aan de Dokkumer Ee worden 24 nieuwe koopwoningen gebouwd. Vlak bij het bruisende stadshart van Leeuwarden en op loopafstand van het Leeuwarder Bos.

“Alles in de typische jaren-’30-stijl met hedendaags comfort.”

Header eelan tekening

Jaren 30-stijl

De woningen worden gekenmerkt door de prachtige architectuurstijl uit de jaren ’30. Mooie details in onder meer het metselwerk geven de woningen een rijk uiterlijk en een geheel eigen uitstraling. De hoge kappen bieden niet alleen veel mogelijkheden voor de invulling van de zolder, maar benadrukken ook de ruimte binnen de woningen.

Voor ieder wat wils

Er worden verschillende woningtypes gebouwd. Zo worden er 10 moderne ‘Rietwoningen’ gebouwd voor jonge gezinnen. Daarnaast worden er 14 luxe ‘Oeverwoningen’ gebouwd met uitzicht op de Dokkumer Ee. Alles in de typische jaren-’30-stijl met hedendaags comfort.

Rietwoningen

Frisoplan realiseert 10 ‘Rietwoningen’, waarvan vier hoekwoningen en 6 tussenwoningen.  De woningen, deels met tuin op het zuiden, zijn ruim van opzet en biedt u dan ook voldoende mogelijkheden uw woonwensen in te verwezenlijken.

Impressie starterswoningen (definitieve webversie)

Oeverwoningen

De naam van de woningen zegt het al; deze woningen hebben direct zicht op de Ee en de langsvarende bootjes! Om hier volop van te kunnen genieten is de begane grond van de woning verhoogd. U betreedt de woning dan ook middels een klein trapje en stapt zo op uw terras dat met een groen haagje voldoende privacy biedt.  Twee kopwoningen hebben op de begane grond nog een zeer grote – ronde – uitbouw met veel ramen.

Lees hier meer over de 14 Oeverwoningen

 Impressie kadewoningen (definitieve webversie)